De laagste Kosten puppycursus bij Tinki.com

Neemt u een puppy in huis? Dan is het zeker een aanrader om een puppycursus te nemen om uw hond een goede manier aan te leren voor gedrag! Je zal denken dat de kosten puppycursus heel duur zal zijn, maar dat is absoluut niet het geval bij de puppycursus van 123Tinki.com. De keuzes die je hiermee maakt is zeer belangrijk in de eerste 180 dagen van het leven je puppy. De meeste gedragsproblemen en trauma’s worden in deze dagen ontwikkeld, door een verkeerde manier van opvoeding. Uit onderzoek onder 10.000 hondeneigenaren is gebleken dat bijna elke puppy eigenaar dezelfde 7 problemen voorkomen tijdens de opvoeding en training van een puppy.

We zijn uitgekozen tot nummer 1 online hondenschool van Nederland. Doordat de honden experts van Tinki 2 jaar lang gewerkt hebben aan onze nieuwe puppycursus ‘ de eerste 180 dagen met je puppy in huis’. De puppycursus van Tinki is speciaal gemaakt om de 7 problemen die optreden tijdens de opvoeding van een puppy te voorkomen. Zo zorgen we ervoor dat een puppy trainen nog leuker wordt.

De 7 opvoedingsproblemen

Wat u dus heeft kunnen lezen ontstaan er bij de meeste 7 problemen met opvoeden, niet alleen bij de hond maar ook bij de eigenaar.

bij de hond: angst, trauma.s, stress en gedragsproblemen.

bij de eigenaar: stress, hoofdpijn en slapeloze nachten

Door deze problemen te voorkomen in de eerste 180 dagen van het leven van je puppy, zal hij zijn levenlang een grotere zekerheid hebben dat die gelukkig opgroeit.

Kosten puppycursus

De kosten puppycursus zijn op het moment zeer laag bij Tinki, omdat ze tijdelijk in prijs zijn verlaagd. Als u er nu voor kiest om een puppycursus aan te schaffen, krijgt u nog veel meer extra’s, korting en levenslang toegang. Vanaf 47 euro ontvang je al alle puppy boeken investeer je in de belangrijkste tijd in het leven van jouw puppy.  Voor de pakketten betaal je voor de basis pakket nu nog maar 69 euro en voor een volledig pakket 84 euro. Allemaal 100% risico vrij, door een niet goed geld terug garantie. Door de jarenlange ervaring willen we graag iedereen de kans geven om te kunnen helpen met de opvoeding. Door dat te bereiken houden wij de prijzen zo laag mogelijk.

De online puppycursus bestaat uit 75 training video’s van ruim 30 uur, 10 puppy boeken, stappenplannen, oefeningen en antwoorden op alle vragen die kunnen voorkomen in de eerste 180 dagen van het opvoeden van je puppy.

 

Hondenverzekering

Buiten de puppycursus helpen we u ook om een juiste verzekering te kiezen voor elke puppy. We hebben 26 verschillende verzekeringen van 5 aanbieders. Zo kunt u precies vergelijken welke verzekering het beste bij uw hond past voor ook nog eens de beste prijs. De meeste vergeten dit, wanneer ze een puppy nemen. Dit heeft veel voordelen! Zo weet je zeker dat je nooit plotselinge hoge rekeningen binnenkrijgt van de dierenarts.

Kijk snel op Tinki.com voor alle informatie en zo zorgt u ervoor dat problemen voorkomen kan worden.