Hondentraining nabij Den Haag volgen voor een gehoorzame hond

Hondentraining nabij Den Haag

Hondentraining nabij Den Haag volgen om een gehoorzame hond te krijgen? Ik kan het jou zeker aanraden. Onlangs hebben ik en mijn pup een puppytraining gevolgd bij de hondenschool: Astrid’s Puppyclass. Mijn vriendin en ik hebben een hele lieve Golden Retriever aangeschaft. Het is echt een schatje, maar wij vinden het wel belangrijk dat hij goed gaat luisteren naar zijn baasje. Daarom wilden wij graag een training bijwonen. Deze hondenschool wordt gerund door Astrid en Bert. Zij hebben allebei al meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het trainen van honden op het gebied van gehoorzaamheid en gedrag.

Hondentraining nabij Den Haag

Veel geleerd tijdens de hondentraining nabij Den Haag

Bij deze hondenschool kan jij terecht voor diverse trainingen. Niet alleen puppy’s kunnen hier terecht, maar ook oudere honden. De trainingen die hier worden gegeven zijn:

  • Puppycursus
  • A-cursus
  • B-cursus
  • Gehoorzame Hond
  • Gedrag & Gehoorzaamheid

Tijdens de cursus werd er spelenderwijs geleerd aan onze pup dat ik de baas ben. Er werden veel oefeningen gedaan om te helpen bij de opvoeding. Dit allemaal om het een sociale betrouwbare en goed opgevoede hond te maken. Ook werd er geleerd dat onze hond met andere honden kan spelen. Wij zijn zeer tevreden over de manier van lesgeven. Wij konden terecht toen onze pup 9 weken oud was. Neem ook eens een kijkje op de website voor de mogelijkheden.